Η ανασκόπηση ενός πωλητή

Από την αρχή του χρόνου, είχαμε την αίσθηση στην εταιρεία πως κάτι πρέπει να αλλάξουμε, να αναβαθμίσουμε και να προσθέσουμε στην λειτουργία των καθημερινών μας εργασιών. Ξέρετε απ’ αυτά που μας πιάνουν όταν ξεκινάει ένας νέος χρόνος, όταν μπαίνει ένας νέος μήνας ή ξεκινάει μια Δευτέρα, που θες να ξεκινήσεις ή να αλλάξεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Βέβαια, με το σκεπτικό του «Από Δευτέρα» πολλές φορές δεν καταφέρνεις τον σκοπό σου.
Ωστόσο εμείς, πράγματι, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε την εικόνα της εταιρεία μας, να αλλάξουμε την προσέγγιση μας για τη διαχείριση των υπηρεσιών μας και να διαμορφώσουμε καλύτερα ορισμένες λειτουργίες στην καθημερινότητα των εργασιών μας. Τα παραπάνω μας δίνουν τη δυνατότητα τώρα, να είμαστε σε θέση να κάνουμε τη φετινή μας ανασκόπηση να φαίνεται πιο ευχάριστη.
Αρχικά, κατασκευάσαμε και αναρτήσαμε τη νέα μας ιστοσελίδα noon.gr, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, διαμόρφωση εύκολη προς τον επισκέπτη και ξεκάθαρη αποτύπωση των υπηρεσιών μας. Επιπλέον, προσπαθήσαμε να «συνδέσουμε» την ιστοσελίδα μας σε οποιαδήποτε ενέργεια προχωρούσαμε, είτε με διασύνδεση σε social media και newsletter, είτε ακόμα και με QR Code.
Στη συνέχεια, αναπτύξαμε ακόμα περισσότερο την εικόνα μας στα Social Media και συγκεκριμένα σε Facebook, Instagram και LinkedIn. Διαμορφώσαμε αναρτήσεις για την προβολή των υπηρεσιών μας και δώσαμε πληροφορίες και ιδέες για τους πελάτες μας.
Με την ευκαιρία που αναφερόμαστε στους πελάτες μας, αναδιαμορφώσουμε τη συνεργασία μας μαζί τους, ώστε να η σχέση μας μαζί τους να αποκτήσει τη βάση που επιθυμούμε. Στους πολυετής πελάτες του Ιατρικού κλάδου, που έχουν αποκτήσει τα Software Maternal ή Medicon, προχωρήσαμε σε δωρεάν αναβάθμιση τους συμβολαίου τεχνικής υποστήριξης με δύο επιπλέον παροχές συντήρησης. Η μια παροχή αφορά ένα μηναίο backup των δεδομένων των Maternal/Medicon και η άλλη ένα ετήσιο έλεγχο λειτουργίας και ασφαλείας στον υπολογιστή που είναι εγκατεστημένο το software.
Επιπλέον, δεν στοχεύσαμε μόνο στους Medical πελάτες μας αλλά και στους web, όπου δημιουργήσαμε ένα νέο συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης/συντήρησης που θα τους διασφαλίζει την απόλυτη σωστή λειτουργία και ασφάλεια των ιστοσελίδων τους.
Τέλος, το sales της εταιρείας μας, με προσωπική παρουσία παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις και εκθέσεις όπως οι Foodexpo, Half Marathon Expo, e-Commerce & Digital Marketing Expo, Bio Festival, School & Office Expo κ.α.
H ΝΟΟΝ Πληροφορική δεσμεύεται πως και το 2023 δεν θα είναι ένα ακόμα συνηθισμένο «Από Δευτέρα» αλλά ακόμα πιο δυναμικό και αναπτυγμένο έτος για εμάς. Μείνετε συντονισμένοι…

Ιωάννης Νικήτογλου

Sales Development Specialist

error: Content is protected !!